Monday, July 25, 2011

5 design bangku yang lain dari yang lain..

holla..holla... rasa tertarik plak nak share pasal bangku-bangku yang desingnyer lain dari yang lain.. mungkin ada yang menarik.. pelik.. kreatif... but still serve it purpose as a bench..

Untuk bench yang pertama dengan rupa seperti coklat kit kat.. ermm dapp errr coklat.. tetiba rasa teringin nak makan coklat bila tengok gambar ni..



next plak ialah bench yang didermakan oleh Slim fast yang bertindak juga advertisement untuk syarikat tersebut.. tapi an, x rasa macam bench ni slim sangat ker? macam x nak bagi org duduk jer....



ini plak Becherovka "Get Closer" Bench yang menggunakan strategi design bench ini untuk merapatkan hubungan antara seorang lelaki & perempuan..



Kempen marketing oleh Guerilla untuk mempromosikan sukan luncur ais di Alberta, Canada turut menggunakan bench.. kreatif an?



last but not least, bench by Denver Water dengan mesej mereka.. "Guna setakat perlu".. lebey kurangla tue maksudnyer..


p/s: i like da kit kat bench da most sebab nampak sedap... muahaha~~

4 comments:

ebak_rahimi said...

mmg kit kat sdp pom...... yg bench luncur ais best gak ! LOL

phoged (dk4me) said...

haah... tht was my 2nd choice~

yanadimple said...

wahwahwah unikkk nyeww. sukee. haha >.<

phoged (dk4me) said...

ngeehee....
unik kan?
sayer pn ska!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...