Saturday, July 30, 2011

Day 11 – 5 facts about you.

Holla..holla.. task arinie is 5 facts about me.. So, here we go...

  • Boleh cakap laju-laju sebab dulu inspired by Sarimah Ibrahim di kids at 7 .. i feel good!!



  • Orang x kenal selalu kata Nana sombong.. tapi bila dah kenal, mereka kata nana cakap banyak.. -_-"

  • Suka usha orang mata cantik... muahaha!!






  • Suka shopping tapi cerewet nak beli barang.. so, boley 2,3X round pun xder hal selagi x jumpa barang yang dah aim dalam kepala!!

  • Orang selalu x percaya bila cakap Nana anak tunggal... tapi bila percaya mesti diorang cakap "Mesti manja nie!!"..

8 comments:

-misz zela- said...

fakta ketiga "suka usha orang mata cantik" fakta yg mnrik..huhuhu=)

Nana (phoged) said...

menarik dilihat..menarik juga dibuat!! :P

say- O said...

fakta keenam: ada suara yang unik.

Nana (phoged) said...

hahah.. unik la sangat kan~~

sifu im said...

pakai mata lens boleh la..haha

Nana (phoged) said...

ngeee... x kisahla..janji cantik menarik da bomb sudeyh~~

Luqeem™ said...

nana mcm sarimah ibrahim..hehe..serius! :)

Nana (phoged) said...

hahah.. xder lah.. silap ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...