Saturday, July 30, 2011

Day 23 – Your dream wedding.



Selamat bertandang sapiens... entry kali ini nak omong about my dream wedding.. Nak tau ker kawan-kawan??

Agak-agak la kan, bila tiba masa nak kawen nanti.. ntah aper pesen la plak time tue kan...[pesen=fashion].. ropol-ropol ker? ombak-ombak ker.. lace-lace bagai ker... entahla... saya nak yang simple tapi haruslah nampak elegan ...bukan nak demand tapi haruslah untuk satu hari itu untuk jadi elegan....x gitu?



Cincinnya haruslah simple & nice... cantik dipandang gitue [bajet nak pandang hari-hari kan..].. x payah besar-besar.. nice to go with everyday style gayanya.. satu cincin pun dah cukup [cincin nikah la tue].. x payah la nak kasi cincin tunang ker..risik ker.. banyak-banyak nanti bukan nak pakai pun.. kalo cincin tue smooth jer rekaan dia agy bagus.. xnak muka luka-luka sebab terguris dek cincin bila cuci-cuci muka nanti.. [pedih ooo... nak tanggal-tanggal bikin leceh aja nanti.. jangan sampai cincin jadi rantai..oppss... orang ingat belum nikah plak kalau xder cincin kat jari..]



Kek kawennya nanti mau yang nampak cantik dan haruslah sedap.. barula feel lebey nak main suap-suap nanti.. kek ni kan upacara highlight untuk upacara potong-potong kek gitue.. aci x klo xnk men tepung-tepung tawar.... pelamin bagai gitu.. x gemar la nak duduk-duduk untuk ditawarkan... hihi... makan beradab mau jugak ka? ala..xnk boley x? banyak plak protokol nak kawen ni.. kasik simple sudah la... bajet nak memorable ja.. baru la cun!!


Owh.. wahai bakal suami, jangan buli-buli yer.. saya hati lembut.. kalau ada salah, cakap baik-baik yer...Saya x perfect, kalau nak terima... terimalah saya apa adanya... Kerna kasihnya saya pada awak, akan saya cuba berikan awak yang terbaik....


2 comments:

namaakulynn said...

entri comeeeel.haha.betul la.tah apa pesennn pulak nanti2.tah2 makin pelik pesennyee.haha

Nana (phoged) said...

tue la psal...
nk simple2 jer..
hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...