Saturday, July 30, 2011

Day 29 – Something you could never get tired of doing.

*rumah lukis dengan paint!


Salam 1 Malaysia.. something that i never get tired of doing ialah mencari sesuatu untuk dibuat untuk mengisi masa lapang.. cthnyer, macam melukis seperti lukisan rumah kat atas tue..Hihi.. baru jer lukis tadi lepas sahur... siap kaler agy.. rajin x saya?? [haha..sabar jer la ea~~]

Selalunya edit gambar yang rajinnya.. kalo x pakai photoshop.. haruslah pakai photoscape.. seronok ooo edit-edit... yang x berapa cun boley upgrade kasik cun.. [kononnyerlah..].. tapi saya x pandai nak guna photoshop pun.. selalunyer try & error saja... sama x kita? sama la kan.. lebey kurang jer.. [eh.. ker awak expert photoshop?? maap.. men serkap jarang jer nie..]

Rumah di atas bukanlah rumah idaman yer.. cuma kebetulan jer nak lukis macam tue paling menjadik nyer... xder curve-curve sangat la.. x reti sebab da lama x pakai paint.. tetiba pagi ni gedik nak kaler-kaler...dulu kan time kecik-kecik selalu beli buku nak kaler-kaler... ni da besar lukis sendiri, kaler sendiri jer lah... best jugak ooo... x caya lettew.. cer buat..cer buat...

Selamat mencuba yer kawan!!

2 comments:

namaakulynn said...

sama laaa.tak pandai nak ber-photoshop.hikhik

Nana (phoged) said...

kih3..
xper..paint kan ader..
hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...