Friday, August 19, 2011

AKU TAK GILA!!!


Ehem..ehem.. tajuk da gelabah kan... tapi ditekan lagi di sini.. tak GILA ok!! Owh..yer, dulu ini memang personal blog..mine used to be.. tapi sekarang tidak lagi yer kawan-kawan... Maka, untuk merungkai kekeliruan tidak bertempat ini, sebagai pemohon mohor-mohor yang tak berapa besar dengan ini memperkenalkan admin baru.... parap pa pa pa ..... iaitu Encik Luth...

Janganlah gelabah terus kata saya gila.. huhuhu.. emangnya entry dia ada saya... Tapi haruslah anda, anda & anda tahu bahawa saya x gila untuk post entry sabotaj diri sendiri... Dalam erti kata lain, bukan saya yang post la...waaaaaa~~~ [itu semua kerja dia!!!]

Seuntai kata untuk dirasa.... jangan cepat gelabah ok!!!

p/s: Mira, saya x gila macam awk ok!!! ;P

2 comments:

Taufan Bin Ribut said...

tetibe je aku rase gelabah sangat ni.hahaha..


Entri Terkini :Tips untuk bangun sahur versi #haramjadah

Entri terdahulu :Kad raya vs Postman

Nana (phoged) said...

eh.. pulak.. lekluu~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...