Monday, April 9, 2012

Meeting Esul & Aniesh for the first time..

--



Ahaaa.. x abes-abes la MG punya first time kan?? Tapi, it's da truth and nothing but da truth.. Eh, lama tak taip omputeh, nak eja pun gagap aih.. Maafkan saya yang merojakkan english and bahasa dalam post-post saya... Inilah akibat kurang fasih lingua franca and english communication.. Sila terima saya seadanya...

Dah nak hampir sebulan baru nak post pasal jumpa Esul and Aniesh ni.. amboi!! Tapi, nak post jugak sebab aritue tak sempat sebenarnya.. Bajet busy?? taklah...sibuk qada tidur ja sebenarnya!! Muahaha... Seronok jumpa diorang ni, ihihi.. kejap jer dah rapat sebab spesies-spesies peramah kan.. My first time jugak been to Pantai Sri Tujuh, Kelantan... My dear, cantik jugak tempat tue.. Ramai sangat orang sebab ada event Pesta air sempena 'Bulan Melawat Kelantan' punya pasal..


Tadaaaa... pijak-pijak tanah, usha-usha tebing... bawa kuar wave 575...snap satu gambar... ekekekeke~~


Signing off
--->

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...