Friday, June 1, 2012

Meeting people...

 Assalammualaikum dan salam satu Malaysia. Sihat ker & dah makan ker? MG sihat alhamdulillah & dah makan-makan makanan yang tak berapa berkhasiat tapi sedap. At least dah makan la kan. So, here's a story from yesterday (31/3/12). Full day of awesomeness. Told cha god are compensating for all the lost I had. Bersyukur ja, macam mereka-mereka kata "Untunglah!!!" (^_^)

MG dapat kawan baru lagi. Compensate sebab Armand is leaving for Subang maybe. I'm going to miss you Armand T_T. *Fana time nie plak dia balik Perak...wuwuuuwuuuu~*

Anyway, Semalam MG join gimik perasmian 'Gempur Karisma 1 Azam'. Explained why I'm dressed up in Perdana Specialist nurse uniform kan? Dan MG nak introduce my new friends too. The person who got me in this event was Jerrie & Diela. Thanks darlings. So, time rehearsal event dapat berkenalan dengan diorang yang lain. So, kenal dengan adik-adik yang tinggi lampai nie.. Kesian kakak-kakak yang tak cukup zat kot dulu nie. Sha baru 19, Anis baru 17 & Siti plak 21 tapi tingginya kalah kakak yang 2 orang kecik comel ni.. *Haha...comel ker? Sabar jer lah...*

So, untuk gimik perasmian maka dressed up lah kitorang as a nurse, pilot, engineer, doctor & businesswoman. Serious awesome!! Datin-datin siap salam dengan kitorang...Honoured rasa jadi wanita berkerjaya which I'm going to be soon.. Insyaallah..Enough said for the morning event,here are some pics of us....


 Me with Diela Lala

Me, Diela, Sha, Anis & Siti

Dari aktiviti pagi bersambung pula ke program di kala petang, Photoshoot for Attack Apparel. Design baju dia cantik tau. Just my taste lah tapi harga dia bley buat MG istighfar panjang-panjang-panjang... (^_^)

Anyway, shoot memang fun lah... Ramai talent kali ni..Dari lorong-lorong belakang sampailah ke tempat parking memang port untuk shootlah bagi sep-sep ni..Oho, talentnya masih samalah dengan orang-orang pagi tadi. So, x perlu dikenalkan lagilah.

Same o~ same o~

- Attack Apparel Promo design-

So, That's all update for today. Signing off, tadeluuu~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...