Sunday, June 3, 2012

Sepetang di Gegey Music


Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia buat penatap entry ini. Belum tidur lagikah?? Tidak mengantukkah anda-anda?? Kalau tidak, silalah baca buat mengisi masa sebelum tidur alkisah ceritanya MG di Gegey Music Studio, Kelantan. 

My first time masuk studio sebenarnya. Besar juga studio Gegey, besar dari apa yang MG imagine tapi bezanya ada banyak bilik-bilik.Untuk hari nie MG ke situ untuk satu event iaitu UPSTART..tadaaa~~



Few bands performed life petang tadi. Interesting!! Vokalis-vokalis memang suara diorang mantap-mantap belakalah. Ada performer yang mampu buat crowd menari gila-gila punya stail. MG berdiri kat belakang sekali bila crowded mula menggila. Omaigod!! Berdebar-debar dalam hati sampai terdetik "Err, jangan langgar aku sudah!!". Luckily ada few gentleman yang jaga me & Diela daripada dilanggar crowded yang menggila..Sweetnyer diorang... (^_^)

-Crowd yang masih dalam keadaan tenang-

Then, tak lupa juga kucing belaan bukan jadian kat situ.. Suka kucing ni sebab dia manja & suka main-main. MG rasa kucing ni dah immune dengan bunyi yang bising-bising sebab dah selalu dengar orang jamming kat situ.. 

-Kucing yang telah dikenal pasti identiti sebagai winniey-
(yawww... glamor nyer nama dia)

Owh & later on singgh KB mall bersuka ria di situ pula & i found this...


 -DON'T TOUCH !!! ME-

Haaa.. amek kau!! patung-patung pun dah pandai demand sekarang okeh... Signing off.. tadeluuu~~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...