Saturday, September 1, 2012

Saya Anak Merdeka!!!

Assalammualaikum, Salam satu Malaysia... and greeting to all sapiens... lama sungguh tak update blog.... rindu pulak nak blogging dah alang-alang ada broadband baru as I registered with YES recently. Honestly, i'm very satisfied with its performance.. So, dalam bahang kehangatan menyambut Hari Kemerdekaan ini MG nak list down my wish list ....Hey, i'm anak Merdeka after all yang boleh laksanakan semua wishes ni satu hari nanti for sure.. What yours?? Kalau ada yang sama bolehlah kita duet laksanakan ker..maybe?? So, here we go...


  • Rock climbing... this one dah lama gila teringin tapi never get any chances to even try.. So, from what i've google ada indoor, outdoor and extreme rock climbing.. as for a start baik try indoor dulu kan.. rasa macam selamat sket..hihihi...


 indoor

 outdoor

extreme



  • Archery... as u know the famous Robin Hood should take the blame for this.. dia buat memanah nampak sangat cool okeyh... makanya, jikalau beroleh kesempatan maka sukan yang satu ini haruslah ku coba ... 


Archery


  • Swimming... and ofcoz i'm not a great swimmer and frustrating when your friend laugh knowing you can't swim.. huh... nasib badan la kena gelak... dan korang pun tau budak kecik pun pandai berenang sekarang, owh man, they make it look so easy~ (stressed out when you think of it.. i've lost to cute little babies..biar betik dowh~)


Swimming

  • Gun shooting.. ahaaa... the idea came from How i met ur mother ...untuk sapa-sapa yang pernah tengok cerita tue mesti tau Robin memang big fan of guns.. and definitely worth trying i guessed..

Gun shooting

  • Play a violin.. this is something new for me actually .. as i always have a photoshoot using violin as my prop .. i finally fall in love with it and hope that i can learn how to actually play a violin.. walaupun masih angan-angan .. me love music.. the music just don't really love me.. hohoho...

Violinist

  • Ride a horse... I dream of this since i was a little girl.. and end up numb standing in front of horses.. hihi... dalam erti kata lain..cuak giler dowh... tapi teringin gila nak naik kuda macam dalam citer zorro and so what ever..berlambak kot movie yang ada adegan menunggang gila... aper ker director kat hollywood tue tak tau ker aku gila jeles kot tengok.. 


 Horse riding

  • Ice skating... Last time MG tengok video my fren went skating with her tunang... alaa... nak jugak..jeles noksss... tapi actually dah lama dah teringin nak ice skating... same goes for roller blade.. langsung tak pernah try jugak.. gila tak berani tapi teringin... adrenalin pun bley high kalo ginie... fuhhh~~


Ice skating

So, that's it for now.. kalau beribu beriban wishes pun boley buat derrr... bila nak dapat buat btoi2 ni tak tahulah.. Dear god, please make my wishes a reality..amin (^_^)

2 comments:

Haz Issac said...

i doakan u dapat bat semua tu secepat mungkin.. hehe :)

Arryana Nasution said...

cool..thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...