Monday, October 1, 2012

Kelantan yang menyambut kepulanganku kerana LJM ~

-Bear Odah yang menakutkan dikala malam kelam-

Assalammualaikum dan salam teristimewa buat kalian-kalian yang menatap entry kali ini. Memandangkan khabar angin mengatakan keputusan exam LJM  (Lembaga Jururawat Malaysia) akan diumumkan esok, makanya kita singkap balik detik-detik berada di Kelantan dua minggu lepas.. Ayuh..

Nampak bear kat atas tue??? Itu Mira punya (my rumet yang tunang baru-baru nie)... Oleh sebab, birthday dia jatuh dua hari lepas bertunang makanya hadiah di atas adalah dari En. Tunangnya.. MG memang tak ada masalah dengan bear besar ni kecuali tangan kanan bear ni yang tak menghala ke bawah.. pelik tahu?? Seolah-olah bear ni angkat tangan. Bayangkan di tengah malam yang kelam dikala terpandangkan bear itu.. cuak tahu!!!
p/s: (Mira, kalau awak baca entry ni: awak tahu tak saya cuak time awak balik rumah & saya kena tengok bear ni time malam-malam buta... -_-")


-Yoyo chicken-

Kalau siapa-siapa yang pernah makan dekat Harmoni kafe USM, Kelantan mesti tak asing lagi dengan Yoyo chicken ni.. Oleh sebab, MG memang baik dengan pak cik comel yang jual Yoyo chicken ni, kalau beli mesti dapat ayam lebih takpun sayur lebih takpun sup lebih. Dan haritue masa beli kentang and coslow was added up to my Yoyo chicken. Hihi.. Alhamdulillah..murah rezeki hari tue.. Saja-saja beli sebab fikir lepas nie bila dah balik dah tak dapat nak merasa dah kan.. 



-Discussion soalan-soalan NCLEX-

Setiap malam ada discussion  dengan our beloved lecturer Cik Norazliah. Rajin betul lecturer yang sorang ni melayan kerenah-kerenah kami dengan senyuman yang tak putus-putus. Terima kasih yang tak terhingga kepada beliau. Semua orang cuak nak LJM, masing-masing harap nak lulus. Kalau tak lulus nak kena repeat tue kan leceh.. So, doa-doakanlah saya lulus LJM. \(^_^)/... 

-Sebelum masuk dewan utk LJM-

-Sebelum masuk dewan utk LJM-

Babai.... ♥ ♥ ♥



10 comments:

Ammelia Yusoff said...

yummy nye yoyo chicken tu hehe

Arryana Nasution said...

Hihi.. memang nyummy...
Sos yoyo tue sedap .. :)

Anonymous said...

order ativan order ativan australia - ativan withdrawal melatonin

Anonymous said...

diazepam 5mg diazepam for sale no prescription usa - buy diazepam no prescription needed

Anonymous said...

buy ativan ativan side effects chills - ativan how fast does it work

Anonymous said...

alprazolam medication order xanax no prescription overnight - images generic xanax pills

Anonymous said...

valium no prescription online valium 5mg get high - half life of valium in urine

Anonymous said...

buy ambien online without prescription ambien side effects chest pain - ambien sleep behavior

Anonymous said...

cheap carisoprodol what is the drug soma used - soma drug alcohol

Anonymous said...

ambien order online no prescription ambien cr onset of action - side effects of ambien cr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...