Monday, November 26, 2012

TRICK ART MUSEUM iCITY SHAH ALAM

-MG dah edit, so jgn pelik kalau gmbar ni tak sama dlm galeri-

Assalamualaikum dan salam ceria semua..
Malam terakhir MG singgah Kuala Lumpur, MG pergi iCity Shah Alam. Apa yang menarik ialah 'Trick Art Museum' yang menempatkan lukisan-lukisan 3D di dalam muzium yang setinggi 2 tingkat sahaja dengan kadar bayaran hanya RM5 seorang..

RM5 sahaja okeh... apa tunggu lagi?? Serang iCity!!! & alami sendiri pengalaman di dalam muzium ni.. 

-JANGAN LUPA BAWA KAMERA OK!!!-

Be sporting, be creative and have fun!!!

Our photomomento>>>










10 comments:

Shazwani Ramly said...

wow. menarik gilaaa.

Arryana Nasution said...

memang menarik..
klo dpt can jgn x pergi tau.. (^_^)

NadNod said...

museum ni betul betul ada dalam icity ke? sayangnya baru baru ni masuk snowalk je, tak sempat singgah museum ni. haha ;D menarik sgt

Arryana Nasution said...

yuppp... memang dalam iCity..
sebelah 5D cinema..

ketikketok said...

Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

fazdlie said...

Dalam i-City ni banyak benda ada, amcam2 ada.. cuma duit pun kena standby lah sebab semua berbayar.

Sabtu lepas saya baru je masuk i-City tapi cuma jalan2 kat sekitar, masuk museum dan main game Star Achery..

Arryana Nasution said...

yup...setuju sgt...
tp mn2 pun skrg
xda det x payh cerita la kan~

abeh xda pun, det minyak or det tambang~

TiranaAduka said...

menarik..nak gi sana gak lah.

Arryana Nasution said...

jgn x pergi...hehe

Anonymous said...

Boleh bawa baby tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...