Wednesday, December 26, 2012

DARTH VADER BUILDING EVENT DI BANGSAR VILLAGE


Darth Vader Building Event at Bangsar Village.

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua... harap semua sihat-sihat walaupun ada yang musim hujan sekarang dengan banjir lagi.. Bila lagi nak ada swimming pool depan rumah yer tak?? So, harini MG keluar jalan2 with family.. We went to Mid Valley mulanya but it's Xmas.. So, parking semua full.. malanglah sket ... Then we headed to Bangsar Village... Hey..hey... ada Darth Vader Building Event lah... Exhibition area dia pun tak besar mana tapi ada beberapa replika binaan LEGO yang sangat amazing.. They really put an effort in making those replica .. Salute lah!!!

Tapi, mana aci MG kagum sengsorang kan .. meh tengok meh... tapi rasanya tengok depan mata lagi awesome kot.. \(^_^)/


Askar-askar berarak..

Perkarangan istana

Peperangan askar-askar LEGO

Kubu pertahanan

Star Wars series 

The Avengers

The Walking dead

Zombies LEGO menyerang


It's KTM 

The Batman series



In a village

Batman's cave

Askar lagi

Menyerang kubu musuh

Beautiful buildings

Subway

Town.. with functioning tiny light post 

Landasan keretapi

 And ada jugak terjumpa Ginger Bread House yang comel ni waktu jalan2 kat Bangsar Village.. nyummy kan??

Ginger Bread House

Till next time, Bye..bye..



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...