Saturday, January 3, 2015

Rock climbing done

Holllaaaa.....hollaaaa... iyooo oooo jer nk post psal ni semalam... last2 da abes tgk maharaja lawak dah pengsan daaaa... post kelmarin da mention rock climbing bawa ke tahun ni kan....

Ahaaa... dah alang2 pergi District 21, MG dah test power kt rock climbing dia... mak aih... sampai arini sakit tangan agy... moral of the story, train yourself first before buat aktiviti sebegini... kan dah muscle ache..muscle strain smpai sudah.. adeh...

However, it was a good experience.. tak sabar nk try lagi kalau boleh.. jeles tengok orang yang blh panjat sampai ke atas... MG sampai suku jer dah menggigil.. dah tak tau nak naek atas macam mana.. step sumer tak sampai... nak tarik badan nek atas sendiri tak mampu... tempat pegang sket jer.. tangan pun tak cukup power.. last2 menyerah kalah... oh my.. i'm so disappointed...

So, wish list last time all covered... masih lagi memikirkan azam-azam baru untuk tahun ni... tapi tengah busy tak sempat nk fikir tenang-tenang.... but, i'm working on it... apa azam korang?? Dah plan??

That's all for now.. signing out... tadeluuu...

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...